ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102

Αρχική » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102
Από: 
24 Φεβ 2021 - 10:45
Εώς: 
24 Φεβ 2021 - 10:45

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου από τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ Γ. Πατούλη και την Πρόεδρο της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών Π. Σακκά για τη Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ Γ. Πατούλης και η Πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών Π. Σακκά την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί θα παραχωρήσουν διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο τη δημιουργία της  Γραμμής Βοήθειας για την Άνοια 1102 από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Στη Συνέντευξη παρέμβαση θα κάνει η Υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη ενώ θα συμμετέχει και η Γενική Διευθύντρια του ΕΔΔΥΠΠΥ Μ. Αϊδίνη.   

Η Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102 πλαισιώνεται από εξειδικευμένους σύμβουλους / επαγγελματίες υγείας, γιατρούς νευρολόγους και ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχουν άμεσα ενημέρωση, καθοδήγηση, συμβουλές και διασύνδεση με δομές και υπηρεσίες για την άνοια στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι καμία οικογένεια που φροντίζει άτομα με άνοια στη χώρα μας να μη μένει χωρίς υποστήριξη.

 

 

 

Αύριο θα σας κοινοποιηθεί το link σύνδεσης για τη συμμετοχή σας στη Συνέντευξη Τύπου