Τομέας Πολιτισμού - Εκδηλώσεις

Αναζήτηση βάσει λέξης/φράσης που υπάρχει στον τίτλο
19 Ιαν 2017 - 13:47

Στην άφιξη της νέας χρονιάς ο Τομέας Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. υποδέχεται το 2017 με μια ακόμη διαδημοτική συνεργασία παρουσιάζοντας την κωμωδία του Μποστ, «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» από το Α’ Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 20.00, στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης.

15 Νοε 2016 - 15:36

Γ. Πατούλης: «Η Αυτοδιοίκηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες πολιτιστικής αφύπνισης»

 

14 Νοε 2016 - 17:00

Ένα μοναδικό πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο στη χορωδιακή καλλιτεχνική δημιουργία παρακολούθησε πλήθος συμπολιτών οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο ανοιχτό κάλεσμα των Φορέων και τίμησαν την έναρξη του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Δρωμένων «Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2016», -παναττικής εμβέλειας-, του νεοσύστατου Τομέα πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ).  

24 Οκτ 2016 - 14:31

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαιδευτική διαδημοτική πρωτοβουλία του Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), για την ευαισθητοποίηση – ενημέρωση μαθητών, καθηγητών μέσα από την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ».

17 Οκτ 2016 - 10:53

Ενισχύοντας την επαφή με την εκπαιδευτική κοινότητα και αναλαμβάνοντας διαδημοτικές πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση – ενημέρωση μαθητών, καθηγητών και γονέων ο Τομέας Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ».

Στις 19,20,21 & 22 Οκτωβρίου η εκπαιδευτική παράσταση ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, εντελώς δωρεάν, για το κοινό. Πρόκειται για μια δράση άρρηκτα συνυφασμένη με τη διαδημοτική φιλοσοφία που διέπει τον Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ έχοντας στο επίκεντρο τον Άνθρωπο και το Πολιτιστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δημιουργεί και αναπτύσσεται, αλλά και τα σύγχρονα ζητήματα της κοινωνικής δικτύωσης με τη νέα τεχνολογία, την καταπολέμηση του ψηφιακού αναλφαβητισμού και τις επιπτώσεις της μη ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

6 Σεπ 2016 - 20:48

Με πρωτοβουλία του νεοσύστατου Τομέα πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) διοργανώθηκε με επιτυχία η παναττική συνάντηση των Δήμων, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, για την κατάρτιση του 1ου πιλοτικού προγράμματος ανταλλαγής πολιτιστικών δρωμένων κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2016. Η ανταπόκριση των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού στο πολιτιστικό κάλεσμα του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, θέτοντας ισχυρά θεμέλια ελεύθερης δημιουργικής έκφρασης, ανταλλαγής ιδεών και ευρύτερων συνεργασιών μεταξύ των Δήμων το αμέσως επόμενο διάστημα. 

3 Δεκ 2015 - 15:47

Τον τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) εγκαινίασε το 1ο Διαδημοτικό Συνέδριο Πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον α’ και τον β’ βαθμό αυτοδιοίκησης.

 

25 Νοε 2015 - 10:16

Θα ήταν τιμή για μας να παρευρεθείτε στην αφετηρία της νέας αυτής διαδημοτικής προσπάθειας για τον Πολιτισμό και να συμμετάσχετε στο 1ο Διαδημοτικό Συνέδριο Πολιτισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, στις 11.00 π.μ., στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης.