ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102-Οδηγίες Σύνδεσης

Αρχική » ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102-Οδηγίες Σύνδεσης
Από: 
25 Φεβ 2021 - 16:15
Εώς: 
25 Φεβ 2021 - 16:15

Υπενθύμιση Πρόσκλησης στη Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου - Οδηγίες Σύνδεσης - Εγγραφή

Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου από τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και την Πρόεδρο της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών Π. Σακκά για τη Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ.

 
Ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η Πρόεδρος της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών Π. Σακκά την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί θα παραχωρήσουν διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο τη δημιουργία της  Γραμμής Βοήθειας για την Άνοια 1102 από την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Στη Συνέντευξη παρέμβαση θα κάνει η Υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη ενώ θα συμμετέχει και η Γενική Διευθύντρια του ΕΔΔΥΠΠΥ Μ. Αϊδίνη.   

Η Γραμμή Βοήθειας για την Άνοια 1102 πλαισιώνεται από εξειδικευμένους σύμβουλους / επαγγελματίες υγείας, γιατρούς νευρολόγους, ψυχιάτρους, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχουν άμεσα ενημέρωση, καθοδήγηση, συμβουλές και διασύνδεση με δομές και υπηρεσίες για την άνοια στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι καμία οικογένεια που φροντίζει άτομα με άνοια στη χώρα μας να μη μένει χωρίς υποστήριξη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για να συμμετάσχετε στην αυριανή συνέντευξη τύπου παρακαλώ πραγματοποιήστε εγγραφή (registration) στον παρακάτω σύνδεσμο. 
Registration Link: https://zoom.us/meeting/register/tJUtcOqppzkqHdLwdtG07EOPp7hBbFNThsK1

Μετά την επιτυχή εγγραφή σας θα σας αποσταλεί email με τα στοιχεία σύνδεσης.