Πρόσκληση στην 15η Συνάντηση Εργασίας των Δήμων μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ-10 Μαρτίου 2017

Αρχική >> Πρόσκληση στην 15η Συνάντηση Εργασίας των Δήμων μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ-10 Μαρτίου 2017
Από: 
10 Μαρ 2017 - 10:00
Εώς: 
10 Μαρ 2017 - 18:00

Στις 10 Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00- 16.00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Καλλιθέας, Μαντζαγριωτάκη 76, αίθουσα Δημ. Συμβουλίου, η τακτική τριμηνιαία Συνάντηση Εργασίας των Δήμων μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Η Συνάντηση θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

Α΄ Ενότητα. Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Υγιείς Πόλεις του Π.Ο.Υ. στην Ευρωπαϊκή Περιφέρεια. Παρουσίαση από το πρόσφατο Ετήσιο Συνέδριο Υγιών Πόλεων του Ευρωπαϊκού Δικτύου και την Συνάντηση Εργασίας των Εθνικών Συντονιστών που θα πραγματοποιηθεί στο Pecs της Ουγγαρίας. Θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του Προγράμματος στους Δήμους Μέλη.

Β΄ Ενότητα. Παρουσίαση, επεξεργασία, συζήτηση, σχολιασμός, προτάσεις για τις πολιτικές που επεξεργάσθηκαν οι ομάδες εργασίας του Επιστημονικού Συμβουλίου για την Διατροφή και την Πρόληψη Ατυχημάτων, σύμφωνα με την γενικότερη πολιτική του Π.Ο.Υ.

Γ΄ Ενότητα. Παρουσίαση Μεθοδολογίας Προφίλ Υγείας Υγιών Πόλεων σύμφωνα με τον οδηγό του Π.Ο.Υ. Το προφίλ του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού.

Δ΄ Ενότητα. Παρουσίαση Προγράμματος Ευαισθητοποίησης Εκπαιδευτικών καθώς και του Εκπαιδευτικού υλικού για χρήση των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα πλαίσια της Πανελλήνιας Εκστρατείας του Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων για την Ορθή χρήση των αντιβιοτικών.

Ε΄ Ενότητα. Παρουσίαση Προγραμμάτων του Δικτύου και Δήμων Μελών.

ΣΤ΄ Ενότητα . Αλλα θέματα του Δικτύου. Συζήτηση.

 

Προκειμένου να διαμορφωθεί το οριστικό πρόγραμμα, παρακαλούμε τους Δήμους που επιθυμούν να κάνουν παρουσίαση προγράμματος και δράσεων για την Διατροφή και την Πρόληψη Ατυχημάτων, να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με την γραμματεία του Δικτύου (info@eddyppy.gr)  και στο (dasy_pap@hotmail.com) μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου .

Για να μας βοηθήσετε στην καλύτερη διοργάνωση της Συνάντησης, παρακαλείσθε να ενημερώσετε την Γραμματεία του Δικτύου μέχρι τις 7 Μαρτίου για την συμμετοχή σας, ονομαστικά.