Η Επιστημονική Επιτροπή του ΕΔΔΥΠΠΥ έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα

Αρχική » Η Επιστημονική Επιτροπή του ΕΔΔΥΠΠΥ έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα
Από: 
20 Φεβ 2019 - 13:30
Εώς: 
20 Φεβ 2019 - 15:30

Η Επιστημονική Επιτροπή του ΕΔΔΥΠΠΥ  έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα

Γ. Πατούλης: «Η επιστημονική καθοδήγηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη χάραξη πολιτκών για την προαγωγή της Υγείας»

Παρουσία του Προέδρου του ΕΔΔΥΠΠΥ & της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, Δημάρχου Αμαρουσίου, του Πρόεδρου του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ) και της Επιστημονικής Επιτροπής του ΕΔΔΥΠΠΥ,  Καθηγητή κ. Ιωάννη Τούντα, της κυρίας Νταίζης Παπαθανασοπούλου Συντονίστριας Προγράμματος Υγιείς Πόλεις  στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ, μελών της Επιτροπής καθώς και στελεχών της Κεντρικής Δομής του ΕΔΔΥΠΠΥ σε ένα κλίμα γιορτής ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ έκοψε τη βασιλόπιτα.

 

Ο κ. Πατούλης, αναφερόμενος στη στενή και δημιουργική συνεργασία που υπάρχει με την Επιστημονική Επιτροπή και ιδιαίτερα,  με τον Επικεφαλής αυτής κ. Ιωάννη Τούντα, ευχήθηκε το έργο αυτής να εμπλουτίζεται και χαράσσει ορθές πολιτικές με κύριο άξονα τη φιλοσοφία των Υγιών Πόλεων. Οκ. Πατούλης επεσήμανε: «Αποτέλεσμα αυτής της χρόνιας συνεργασίας είναι η εμπιστοσύνη που αναπτύχθηκε και η κοινή διάθεση όλων όσων εμπλέκονται να εργαστούμε ομαδικά για την καλύτερη οργάνωση των πόλεών μας σε θέματα υγείας, περιβάλλοντος και πολλά άλλα. Ως Δίκτυο βασιζόμαστε πάντα στις αρχές του Π.Ο.Υ και σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται και το έργο της Επιστημονικής Επιτροπής».

 

Ο Πρόεδρος του ΙΚΠΙ & της Επιστημονικής Επιτροπής ΕΔΔΥΠΠΥ  Καθηγητής Ιωάννης Τούντας ανέφερε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία αυτή και τους καρπούς της και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλοι μεθοδικά με κοινό γνώμονα την πρόληψη και τη βούλησή μας να ενισχύουμε τις απαραίτητες αλλαγές για Υγιείς Πόλεις».

 

Η Επιστημονική Επιτροπή του ΕΔΔΥΠΠΥ σκοπό έχει να διαμορφώνει και να προτείνει πολιτικές για την υιοθέτηση σωστών στάσεων σε θέματα υγείας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. Το φλουρί κέρδισε η κυρία Γεωργία Πίσπα εκπρόσωπος του Δήμου Αγίας Παρασκευής.