Επίσκεψη της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών στο Συμβουλευτικό Σταθμών για την Άνοια του Δήμου Ιωαννιτών

Αρχική » Επίσκεψη της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών στο Συμβουλευτικό Σταθμών για την Άνοια του Δήμου Ιωαννιτών
Από: 
5 Οκτ 2020 - 16:45
Εώς: 
6 Οκτ 2020 - 16:45

Στα πλαίσια του προγράμματος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Δημιουργία Συμβουλευτικών Σταθμών για την Άνοια στην Κοινότητα, που υλοποιείται σε συνεργασία  με την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και Τρίτη 6 Οκτωβρίου διήμερη επίσκεψη των μελών της εταιρείας στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών.

Η πρόεδρος της εταιρείας Alzheimer Αθηνών κα Παρασκευή Σακκά, μαζί με την κα Παναγιώτα Ζώη Νευροψυχολόγο και τον κ. Βασίλειο Λύρα Νευρολόγο, παρείχαν νευρολογικές εξετάσεις σε 27 ηλικιωμένους του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου αλλά και συμβουλές στα στελέχη του Σταθμού.

Ο Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Έχοντας συνοδοιπόρους αξιόλογους συνεργάτες, συμβάλουμε καθοριστικά στην πρόληψη και την προαγωγή της Υγείας των πολιτών της τρίτης ηλικίας. Το Δίκτυο στέκεται αρωγός στους πάσχοντες ηλικιωμένους και στους φροντιστές τους αλλά και στα ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη των Συμβουλευτικών Σταθμών για την Άνοια πανελλαδικά».