Δελτία Τύπου - Συνέδρια

02/01/2017

Το ΕΔΔΥΠΠΥ, η  ΚΕΔΕ και η Κεντρική Δομή των ΚΕΠ Υγείας, σας προσκαλούν στο 3ο Forum Αυτοδιοίκησης & Επιχειρηματικότητας MONEY SHOW στην εκδήλωση με θέμα: "Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Πρόληψη και Προαγωγή Υγείαςς στους Δήμους"

03/12/2016

Γ. Πατούλης: «Τα ΚΕΠ Υγείας με το έργο και τη δυναμική τους αποδεικνύουν τη συμβολή τους στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας»  

28/11/2016

Στο 26ο Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο των Φυσικοθεραπευτών απηύθυνε χαιρετισμό μετά από πρόσκληση ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου.

27/10/2016

Στο 2ο eHealth Forum του οποίου συνδιοργανωτής ήταν το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δικτύου και της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο πολίτης/ασθενής μπαίνει στο επίκεντρο μέσα από τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.

17/10/2016

Γ. Πατούλης: «Συμμετέχουμε στο σχεδιασμό για την ανάπτυξη και δικτύωση  Υγιών Κοινωνιών»

Στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση εκ μέρους της Προέδρου του Συλλόγου κας. Κυριακής Κεραμιώτου  για να απευθύνει  χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

29/09/2016

Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας με τίτλο: "Χτίζοντας Υγιείς Κοινωνίες. Ένταξη-Ανάπτυξη-Δικτύωση-Ποιότητα",
υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ, θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
 

Σελίδες