Δελτία Τύπου - Δράσεις

22/03/2017

Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του  παχέος εντέρου παρελθόν

06/03/2017

Με επιτυχία και σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 4 Μαρτίου το Πρόγραμμα ΚΑΡΠΑ-Α΄ Βοηθειών σε συνεργασία με την ΕΔΟΚ στο 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας που βρίσκεται επί της οδού Χατζηδάκη από τις 10π.μ. - 14.μ.μ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διευρυμένο που αφορά στην Καρδιοαναπνευστική Ανάνηψη και στις βασικές Α’ Βοήθειες και διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

 

01/03/2017

Ολοκληρώθηκε το δωρεάν πρόγραμμα «Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας» που υλοποίησε το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), με στόχο την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης.

01/03/2017

Το Φεβρουάριο 3 Δήμοι-μέλη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων συμμετείχαν στο Πρόγραμμα των Δωρεάν Μαστογραφιών. Στο σύνολο εξυπηρετήθηκαν 42 γυναίκες άπορες ή/και ανασφάλιστες.

22/02/2017

Γ. Πατούλης: Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται δίπλα στον έφηβο και στην οικογένεια του.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γεώργιου Πατούλη η Ακαδημία Γονέων την φετινή χρονιά θα συνεχίσει την δράση της στo Μαρούσι της οποίας οι δίωρες μηνιαίες συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

14/02/2017

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος με τη συνδρομή του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων & Προαγωγής Υγείας  (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) πρόσφερε δωρεάν εξετάσεις με υπερηχογράφημα πτέρνας σε δημότες και κατοίκους του Δήμου του

07/02/2017

Γ. Πατούλης: «Ο εορτασμός της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου αποτελεί επισφράγιση της γόνιμης και πολλά  υποσχόμενης συνεργασίας  μας για ένα καλύτερο, πιο ασφαλές διαδίκτυο».

Σελίδες